Öğrenciler, işsiz kalanlar, ek gelir arayışı içerisinde olanlar için pek çok fırsat olabilir. 6 farklı yöntemden uygun bulduklarınızı tercih ederken pasif bir şekilde ek gelir elde edebilirsiniz

Altın Alım Satımı

Altın, yatırımda her zaman kazandıran araçlardan birisi. Bu konuda özellikle online altın hesaplarını kullanıyorsanız, çok daha hızlı bir şekilde alım satım yapabilir, anlık değişimleri çok daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Oyuncaklar ve Yaratıcılık

Oyuncaklar, yaratıcılığına güvenenler için yönelebilecek alanlardan birisi. Ahşap ya da farklı malzemeleri kullanarak yapacağınız oyuncaklarla çok yüksek karlar sağlayabilirsiniz. Özelikle doğal oyuncak alanına yönlenirseniz, kazancınız çok daha iyi olacaktır.

Tespih Yapımı

Türkiye’de dine bağlı olarak tespih alımları oldukça yüksek. Bu konuda farklı taşları kullanarak göz kamaştırıcı, şık ürünler yapabilirseniz, yine gelir elde etme noktasında avantaj yakalayabilirsiniz.

Çiçekçilik

Özellikle ev hanımlarının çok daha fazla tercih ettiği çiçekçilikte, çiçek bakımından anlamınız gerekiyor. Küçük boylarda alacağınız çiçekleri büyüterek, kısa süre içerisinde yüksek ücretli satışlar yapabilirsiniz.

Ders Vermek

Hakim olduğunuz alanlarda, teknik ya da pratik bilgilerle özel ders verebilirsiniz. Bunun için çeşitli kurs platformları dahi mevcut.

Doğal, Yöresel Ürünler

Bölgenizdeki yöresel ve doğal ürünleri online olarak kolayca pazarlayabilirsiniz. Ya da başka bir yerden getireceğiniz ürünleri yine bölgenizde satabilirsiniz.