Günümüzde en çok merak edilen konulardan biri olan ‘’Az Sermaye İle Ne İş Yapılır?’’ sorusu oldukça merak edilmektedir. Az sermaye ile birçok iş yapılabilir. İster kendi işinizde isterseniz de evinizden çalışarak gelir elde edebilirsiniz.

  1. Doğum ve Bebek Fotoğrafçılığı Yapmak

Günümüzde çoğu ebeveyn yeni doğan bebeği ile özel anılarını biriktirmek için profesyonel fotoğrafçılar aracılığıyla hizmet almaktadır. Bu iş oldukça yaygın ve geliri yüksektir. Özellikle doğum anında bebeği ve eşi ile özel fotoğrafının olmasını isteyen kişiler doğum ve bebek fotoğrafçılarından faydalanabilir. Sizde bu işi yaparak yüksek gelir elde edebilirsiniz.

  1. Çiçekçi Dükkânı Açmak

Çiçekçilik mesleği her zaman iş yapan ve geliri yüksek olan bir iştir. Hem düğün sezonunda hem de özel günlerde az sermaye ile çok para kazanabileceğiniz bir meslektir. Bunun için müşteri ile iletişiminizin iyi olması ve dükkân içinde bulunan çiçekler hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.

  1. Tasarım Takılar Yaparak Satmak

Günümüzde birçok kişi evinden nasıl para kazanabileceğini sorguluyor. Evde kendi tasarımız olan takıları yaparak ister internet üzerinden isterseniz de bijuteri mağazalarına satış yapabilirsiniz. Az sermaye ile yüksek gelir elde edebileceğiniz işlerden birisidir. Aynı zamanda dükkânı olan kişiler kendi tasarım takılarını dolgulu fiyatta satarak yüksek gelir elde edebilir. Bunun için tasarlayacağınız takıların farklı bir imajı olmalıdır.

  1. Freelancer İşler Yapmak

Freelancer işler ile bulunduğunuz her ortamda çalışmanız mümkündür. Örneğin; yazarlık, web tasarımı, online satış, editörlük, satış ortaklığı, logo tasarımı ve çeviri gibi farklı freelancer alanlarında çalışarak aylık 2.000 TL’ den fazla kazanç elde edebilirsiniz. Ancak freelancer aldığınız işleri zamanında teslim etmeniz gerekmektedir.

  1. Evden Eve Nakliyat

Nakliyat hayatımızın her alanını kapsayan bir iştir. Özellikle çoğu kişinin kiracı olması ile sık sık ev değişen müşteriler sayesinde nakliyatçıların yüzleri gülüyor. Ev taşımacılığı, büro, ofis taşımacılığı ile şehirlerarası taşımacılık gibi çeşitli taşımacılık işlerini kolaylıkla yaparak birkaç saatte yüksek miktarda ücretler kazanabilirsiniz. Aynı zamanda şehirlerarası nakliyat işinde daha fazla kazanç elde edebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim