Hangi PTC

Yani Paid To Sing Up Yöntemini Kullanmak Gerekir PTC yani paid to sing up yani üyelik başına para kazandıran sistemlerin amacı büyük siteler için ya da büyüme potansiyelinde olan web sitelerine para karşılığında çok fazla sayıda üye kazandırmak. Bu siteler yaptıkları işler açısından hit almak yerine üyelik almak isterler.

İşte bu PTS dediğimiz paid to sing up sitelerinden birine sizlerde üye olup size verecekleri mail yoluyla ya da web sayfaları üzerinde size ayırdıkları bölüm üzerinden sizlere gönderdikleri web sitelerine girip üye olarak, üyelik başına 0,01 dolar, 0,1 dolar ,1 dolar ve hatta daha fazla ödemeler alabilirsiniz.

Para alma sitelerinde bunun için en önemli kriterlerden en önemlisi dei güvenilir bir PTS (paid to sing up) sitesi bulmak ve bir diğeri de bu PTC sitenin ödeme limiti çok düşük olmalıdır.

Yani rakama kolay ulaşıp paranızı almalısınız. Bazı siteler çok fazla para veriyorlarmış gibi gözüküp bir takım yüksek limitler koyan PTS sitelerinden siz o rakamlara çabalayıp ulaşana kadar sitenin yok olabilmesi de ihtimaller arasında.