Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen herkesin yapabileceği bir uğraş olarak nikah şekeri yapımı pratik yapılışı ile evden ek gelir elde etmek isteyen ev hanımlarının da yararlanacağı bir alternatif kazanç olarak tanımlanmaktadır. Evden çıkamayan ve aile ekonomisine katkı sağlamak isteyenler için nikah şekeri yaparak ayda 3 bin TL kazanmamak oldukça kolaydır.

Nikah Şekeri Nasıl Yapılıyor?

Nikah şekeri yapmak isteyenler için öncelikle malzemenin temin edilmesi gerekmektedir. Bu noktada ilgili firmalara başvuru yaparak, malzemenin saf ve yalın halini elde etmek mümkündür. Kullanılan malzemeler ise makas, fiyonk, kurdele gibi malzemeler, ayrıca tül, mıknatıs ve diğer şeker malzemelerinden oluşmaktadır. Daha sonra bireyler bu malzemeleri, firmalar tarafından temin edilen örnekler çerçevesinde hazırlanmaktadır. Burada firmaların nikah şekeri başına yüksek meblağlar ödememekte olup bireyler kolay ve pratik bir şekilde hazırladıkları nikah şekerlerinin sürümünden çok kazanç sağladığı ifade edilmektedir.

1000 Adeti 500 TL’ye Kadar Ödeme Yapılıyor

Nikah şekeri firmaları genel itibari ile tane başına ödeme yapmakta olup 1 – 5 kuruş üzerinden hesaplama yapılmaktadır. Buna göre firmaların günlük 100 – 1000 adet arasında sipariş verdiği bilindiğine göre gün içerisinde 1000 rakamını tutturabilirseniz aylık 3,000 TL’ye kadar para kazanabilirsiniz. Hem ekip çalışması hem de tek başına oldukça kolay bir şekilde uygulanabilecek bir uğraş olarak ifade etmek mümkündür.

Detaylı bilgi için: https://www.isinolsa.com/ek-is-ilanlari/eve-nikah-sekeri-isi-veren-firmalar-evde-nikah-sekeri-isi-2016-h10506.htm

Editör: TE Bilisim