2011 yılında Yıldız Holding tarafından satın alındıktan sonra hızla büyümeye ve mağaza sayısını artırmaya başlayan ŞOK Market Zinciri'ne her gün binlerce kişi tarafından iş başvurusu yapılmaktadır. Bu kapsamda iş başvurusu prosedürünü kolaylaştırmak isteyen insan kaynakları nitelikli personellerin çalışabilmesi için gerekli tüm imkanları sağlamaktadır.

ŞOK market zincirinin her mağazasında ortalama 4 ile 6 kişi çalışmaktadır. Personellerin iş tanımları ile bağlantılı olacak şekilde görev yapması amaçlanmaktadır.

ŞOK MARKET KARİYER OLANAKLARI

ŞOK market zincirinde çalışmak isteyen kişiler mağaza elemanı, mağaza yöneticisi veya bölge yöneticisi olarak istihdam edilebilir. Her bir görevin kendi özelinde sağlanmasını beklediği nitelikleri vardır ve çoğu durumda tecrübe şartı aranabilir.

ŞOK MARKET MAAŞLARI

ŞOK market zincirinde çlaışan mağaza elamanları 2300 TL ile 2700 TL arasında, Mağaza Sorumlusu yardımcıları 2700 TL ile 3000 TL arasında, Mağaza Sorumluluarı ise 2900 TL ile 3250 TL arasında değişmektedir. Maaşlara ek olarak yemek ücreti, çeşitli çek ve indirimlerle birlikte primler de mağaza çalışanlarına sunulan imkanlar arasında yer almaktadır.

ŞOK MARKET İŞ BAŞVURUSU

ŞOK market zincirlerine iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, eğer mağaza elemanı olarak görev yapmak istiyorsa kendisine en yakın mağazalara doğrudan giderek CV bırakmayı deneyebilir. Bu mağazalarda çoğu zaman eleman aranmakta ya da çalıştırılmak istenmektedir, dolayısıyla doğrudan giderek CV bırakmak çoğu zaman en kısa süre içerisinde istenilen amaca ulaşmanıza katkı sağlayacaktır.

Buna ek olarak standart prosedür olarak kabul edilen süreç şu şekildedir:

  1. www.sokmarket.com.tr internet sitesine girilir.
  2. ŞOK'ta kariyer alanında yer alan başvur butonuna tıklanır.
  3. Açılan sayfada mağaza elemanı, mağaza sorumlusu ya da bölge sorumlusu ilanlarından herhangi birisi için talepte bulunulur ve butona tıklandıktan sonra başvuru adımları takip edilir.

Bu şekilde ŞOK market zincirine iş başvurusu sürecini tamamlamış olursunuz.

Editör: TE Bilisim