Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda iş alımları devam ediyor. MNG kargo personel alımı için İŞKUR ilanı yayımlandı. Başvuruya eski hükümlüler ya da engelli olanlarda başvuru yapabilecek. MNG Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş'de çalışmak isteyen adaylar için iş tanımı ve genel başvuru şartları da yayımlandı.

MNG KURYE ALIMI;

MNG kurye pozisyonu için 50 bay personel alacak. Başvurular 31 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. Başvuru şartlarında en az orta okul mezunu olması isteniliyor. Yaş şartlarında ise 35 yaşını geçmemeleri, askerliği tamamlamış olmaları, çalışmaya engel bir rahatsızlıklarının olmaması ve insan ilişkilerinde başarılı olmaları isteniliyor. Alımlar İstanbul ili için yapılacak. İstanbul'un sadece belirli ilçelerinde ikamet edenleri terci edebilecek. İlgili İlan numarası 4225807, başvuru için İŞKUR sitesinden ilan numarasını arama yaparak ilgili ilana ulaşabilirsiniz.

ŞOFÖR YÜK TAŞIMA ALIMI

En az ortaokul mezunu C sınıfı ehliyete sahip olan 35 yaşını almamış ve SRC belgesi bulunan şoför alımları için başvurular başladı. Daimi olarak çalıştırılacak olan personeller için başvurular 31 Ocak 2018 tarihine kadar sürecek. 50 yük taşıma şoförü alınacak. İlgili ilan numarası 4225790, çalışma yeri ise Sarıyer olacak. Diğer şoför alımında ise B, C, D, E sınıfı ehliyet sahip olmaları isteniliyor. MNG 50 personel alımına başvuru yapabilmek için 35 yaşını geçmemiş olmaları ve SRC belgesine sahip olmaları, askerliğini tamamlamaları isteniliyor. İlgili ilan numarası ise 4225778, adaylar 31 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ GÖREVLİSİ/ASİSTANI ALIMI

MNG Kargo'nun bir çok pozisyonda yaptığı alımlardan bir tanesi de Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı alımı olacak. Adayların en az lise mezunu olmaları, office programlarına hakim olmaları iletişim gücüne sahip olmaları isteniliyor. Müşteri hizmetleri sorumlusu başvuruları 31 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek. İlan numarası 4225766 olan müşteri hizmetleri görevlisi personel alımına başvuru için ayrılan kontenjan 50, personeller Sarıyer ilçesinde çalışacaklar.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

MNG Kargo'ya personel alımları için İŞKUR sitesi üzerinden online olarak başvuru yapılması gerekiyor. Yukarıda her pozisyon için belirtilen ilan numarasını İŞKUR sitesinden arama yapılarak başvuru yapılabilecek.

Başvuru için; https://goo.gl/L1kxa7  Linkini adres çubuğuna yapıştırıp, çıkan işkur web sitesinde ilan numarasını arama yapmanız gereklidir.