Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyuruldu. Yapılan ilan da Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personel alımı yapacakları öğrenildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının alım ilanı 22 Şubat 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlandı. Yayımlanan ilan incelendiğinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının en az lise mezunu geçici süreli işçi alımı yapılacağı öğrenildi.

Kimler Başvuru Yapabilir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının alım ilanı 22 Şubat 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlandı. Peki alım yapılacak 3 geçici süreli işçi alımına kimler müracaat edebilir.

Eski Hükümlü olmak
Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanmış olmak

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının alım yaptığı geçici süreli işçi alımına adayların müracaat edebilmesi için yukarıda belirtilmiş olan şartlara sahip olması gerekmektedir. 

Başvuru yapacak olan adayların 6 Mart 2017 tarihi ile 16 Mart 2017 tarihleri arasında İŞKUR'a müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar başvuru yapmak için Eskişehir İŞKUR ile değil ikamet etmiş oldukları ile bağlı olan İŞKUR'a giderek kayıtlarını yapabilirler. Son başvuru tarihi olan 16 Mart 2017 tarihinden önce başvuru yapmanız gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim