Ülkemizin köklü firmalarından birisi olan kuruluşu üzerinden 30'dan fazla yılın geçtiği Eksim Yatırım Holding enerji üretimi, elektrik dağıtımı ve perakende hizmetleri, gıda üretimi, inşaat ve gayrimenkul alanlarındaki faaliyetleri, hizmetleri, görevleri ile başarılı bir grafik izlemekte ve alanında devleşen holdingi ile dev kadrosunu da büyütmektedir. Güncel iş ilanları ile personel alımları gerçekleştirmekte olan Eksim Yatırım Holding yeni 10 farklı pozisyon için personel alım yapacağını açıkladı ve müracaatları kabul ediyor. Sizler için pozisyonları ve detayları derledik.

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Eksim Yatırım Holding 10 farklı pozisyona personel alımı yapıyor. Buna göre Kumanda Operatörü, Türbin Bakım Teknisyeni, Yazılım Geliştirme Mühendisi, Yapay Zeka Mühendisi, Ofis Destek Elemanı, İç Denetçi Yardımcısı, Servis Bakım Teknisyeni, Servis Bakım Teknisyeni, Satın Alma Uzmanı ve Satın Alma Uzmanı pozisyonuna personel alımı yapıyor. Peki ilgili pozisyonlar için adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir ve aranmakta olan şartlar nelerdir?

Aranan Şartlar ve Başvuru Detayları

Eksim Yatırım Holding personel alımları için adayların özel nitelikler hariç olmak üzere En az ön lisans mezunu, MS Office (Word, Excel...) programlarına hakim, İletişim becerileri güçlü, Ekip çalışmasına yatkın, pozisyonun arandığı bölgede ikamet etmek şartlarını sağlaması gerekmektedir. Başvurular hemen aşağıya bıraktığımız resmi link üzerinden yapılmakta olup adayların genel şartlar hariç olmak üzere pozisyonlara göre değişen özel şartlara da hakim olması gerekmektedir. Bu şartları yine aşağıdaki linke girerek pozisyon sayfasından görebilirsiniz.

Resmi Başvuru Linki: https://bit.ly/3knv5f2

Editör: TE Bilisim