Son dönemlerde ilgi gören kadrolardan olan büro memuru pozisyonuna yönelik olarak yeni ilanlar yayımlanmaya başladı. İŞKUR üzerinden binlerce kişilik ilan yayımlandı ve bu ilanlar arasında 1049 kişilik büro memuru alım ilanları da yer alıyor. Büro memuru alımlarına da başvurular alınmaya başlamış, ilan başvuru değerlendirme süreçleri içerisine girilmiş, bazı ilanların da başvuruları sonlanmak üzeredir. Günlük olarak ilan yayımlayan, başvurusu biten ilanları yayımdan kaldıran İŞKUR açık iş ilanları bölümü üzerinden şuanda toplamda 50 bin kişilik personel alımı yapılmaktadır. Bu ilanlara da dileyen ziyaretçilerimiz göz atarak online olarak veya bireysel şekilde İŞKUR il veya ilçe müdürlüklerine müracaat yaparak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Hangi Alanlardan Büro Memuru Alınacak?

  • Büro İşçisi 159,
  • Büro Makineleri Teknik Servis Elemanı 2,
  • Büro Memuru (Dış Ticaret) 4,
  • Büro Memuru (Genel) 797,
  • Büro Memuru (İdari İşler) 15,
  • Büro Yönetimi Elemanı 5,
  • Büro Yönetimi ve Sekreterlik Meslek Elemanı 67,

Büro Memuru Başvuru Şartları Nedir?

Büro memuru alım ilanına başvuru yapacak adayların; T.C vatandaşı olması, askerlik hizmetini yapmış olması, takım çalışmasına yatkın olması, kamu zararına bir faaliyette yer almamış olması, terör örgütleriyle ismi anılmamış olması, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olması, en az lise mezunu olması, bilgisayar kullanımını bilmesi, MS-Office programlarını kullanabiliyor olması, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olması, dış görünüşüne özen gösterecek olması, evrak düzenleme, fatura kesme vb. işlemleri yapabilecek olması gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Açık iş ilanları sayfası üzerinden üye girişi yapılarak gerçekleştirilmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar üye girişi yaptıktan sonra ilgili ilanları aratıp bağlantılar üzerinden başvurularını yapabilirler. Tüm ilanlar İŞKUR açık iş ilanlarında yayımlanmaktadır.

İŞKUR Büro Memuru İlanlarına Buradan Ulaşınız: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

BÜRO MEMUR ALIMLARI VE ÇOK DAHA FAZLASINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim