Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 81 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Başvuru süreci geçtiğimiz gün başlamıştı ve artık sona ermektedir. Alımlar Kadın Erkek adaylar içerisinden yapılacak. Peki VGM koruma ve güvenlik görevlisi alımı sınav detayları nedir? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak.

81 KAMU PERSONELİ ALINACAK!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kamu Personeli Alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilan ile Bakanlığa bağlı olan Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü ne 56 Erkek ve 25 Kadın aday alınacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

VGM Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için başvurular 22 Mart 2021 tarihi ile başlamıştı. Adaylar başvurularını en ge. 02 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını bazı şartlar doğrultusunda Vakıflar genel Müdürlüğünün resmi İnternet adresi üzerinden online olarak Başvuru formunu doldurarak yapacaklardır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

VGM Kamu Personeli alımı ilanına başvuru yapacak adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler talep edilecektir. Bu yönde adayların KPSS ve Güvenlik Görevlisi için belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vakıflar Genel Müdürlüğü Güvenlik Görevlisi alımları için başvurular KPSS puanı ile alındı. Bu yönde değerlendirmeler için VGM şöyle açıklamada bulundu:

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2’nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı esas alınmak suretiyle en yüksek puandan başlanarak alım yapılacaktır. Adayların eşit puana sahip olmaları halinde; mezuniyet tarihi önce olana, bunun da aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

YEDEK LİSTE:

Kontenjan adedinin 2 katı kadar yedek liste belirlenecektir. Asıl kazananlardan hakkından feragat eden, süresi içerisinde başvurmayan, güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanan, belirtilen şekilde sağlık kurulu raporu alamayan olduğu takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Yedek listede yer almak daha sonraki alımlar için herhangi bir hak teşkil etmemektedir.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK ,İÇİN İŞİN OLSA UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

İşin Olsa Android Uygulama için >>>> BURAYA