Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi açıklamış olduğu kamu grubu personel alımı ilanına başvurular devam ediyor. İki farklı kadrodaki alımlardan bir tanesi temizlik görevlisi kadrosunda olacak. Diğer alım ise güvenlik görevlisi kadrosunda olacak. Başvuru şartlarında en az lise mezunu olmak yeterli olacak.

Temizlik görevlisi kadrosu için kazanan adaylardan sağlık raporu istenilecek. Üniversitenin iç ve dış mekanlarında çalışmayı kabul etmeleri istenilmektedir. Başvurular 7 Eylül 2020 tarihinde alınmaya başlandı. Son başvuru ise 11 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek. İki farklı kadrodan sadece bir tanesine başvuru yapılabilecek. Kura tarihi 18 Eylül 2020 tarihi saat 10:30 olarak açıklandı. 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

5188 sayılı kanunda belirtilen şartlara uygun olarak özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, silahlı yada silahsız güvenlikçi alımı başvuruları alınacak. Başvuru yapılan tarihten itibaren 6 ay geçerliliği olan ÖGG sertifikası olması istenilmektedir. Erkek adayların fiziki şartlarda 170 kadın adayların ise 160 cm'den uzun boylu olmaları boy ile kilo arasındaki endeksin ise 15 farktan fazla olmaması gerekmektedir. Kazanan adayların görevlerini yapmaya engel bir sağlık engelinin olmaması gerekmektedir. 

Sözlü mülakat sınavı 29 Eylül tarihinde yapılacak. Asil listede bulunan adaylar 2 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar Personel Şube Müdürlüğüne belgeleri teslim etmeleri istenilmektedir. Öncesinde yapılacak kura töreninde 18 Eylül 2020 tarihinde noter huzurunda yapılacak. Burada 4 katı kadar aday asil listede olacak. Yedek listedeki adayların belirlenmesinin ardından sözlü sınava katılabilecekler.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular İŞKUR üzerinden ve Alo 170 hattından yapılabilecek. 00005669982 numaralı ilandan başvuru adımlarını 11 Eylül 2020 tarihine kadar tamamlayabilrisiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim