Erzincan Üniversitesi rektörlüğünden açıklanan 2 ilana göre güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Başvurular geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinden alınmaya başlandı.

Kamu kurumu özel güvenlik görevlisi alımlarında adayların lise mezunu olmaları yeterli olacak. Başvuru yapacak adayların istenilen genel başvuru şartlarına göre 5188 sayılı özel güvenlik eğitim tamamlamış ve Valilik tarafından düzenlenen halen geçerliliği bulunan özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak istenmektedir. Eğitim şartlarında ise adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları gerekmektedir. Çalışma şartlarında en az vardiyalı çalışmalarına engel bulmayan sağlık engeli bulunmayan adayların başvuruları kabul edilecektir. Diğer eğitim ve sertifika şartlarında ise Milli Eğitim Bakanlığı ya da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olan ilkyardım belgesine sahip olmak (Bu iki kurum haricinde sertifikalar geçerliliği olmayacaktır.) ehliyet kartında B sınıfı ehliyete sahip olmak ve adayların Erzincan Merkez'de ikamet etmeleri gerekmektedir. Nüfusta adrese dayalı nüfus kayıt sisteminde de ispat etmeleri gerekmektedir.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ DIŞINDA DA İSTİHDAM EDİLEBİLECEK!

 Ayrıca işçinin bilgi becerisi ehliyet belgeleri dikkate alınarak diğer iş ve alanları çalıştırılabileceği ifade edilmiştir. Başvuru yapan adaylar 20 Ağustos'ta halinde kura törenine katılacaklar. Erzincan Üniversitesi konferans merkezinde yapılacak noter kur'a sonrasında internet sitesi üzerinden duyuru açıklanacak. 25 Ağustos tarihinden itibaren 2 gün içerisinde personel Dairesi Başkanlığına evraklarını teslim etmeleri istenilecek.

İşçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet veya belge dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalıştırılabilir.

BAŞVURU NUMARALARI; İlanlar İŞKUR üzerinden başvuruları devam ediyor. 14 Ağustos  2020 tarihine kadar 00005621577 numaralı ilan ile 00005621366 numaralı ilanlar üzerinden başvuru yapılmaya devam edilecek. Kamu kurumlarına silahlı yada silahsız güvenlik görevlisi alımı ilanlarını aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim