Kamu kurumlarına güvenlik görevlisi alımı ilanlarından bir tanesi daha bugün Resmi Gazete üzerinden ilan edildi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörlüğünün sürekli işçi alımı ilanında bay ve bayan adaylar başvuru yapabilecekler. 4857 sayılı iş kanunu kapsamındaki ilan başvuruları Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Başvurular sonucunda adaylar kura ile belirlenecek herhangi bir KPSS şartı istenmeyecek.

ÖGG ALIMI GENEL ŞARTLARI;

Güvenlik görevlisi alımında istenen genel şartlardan bazılarına göre; adayların yaş şartında en az 18 yaşını doldurmuş olmaları, askerlik ile ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum olmaması, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda herhangi bir yaşlılık malullük aylığı almıyor olması, 60 gün deneme süresinin bulunması ve bu sürede başarısız olanların iş akdinin feshedileceği ifade edilmiştir. Görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık engelinin olmaması, Aydın ili sınırlarında ikamet etmek istenmektedir. Başvuran adaylara 9 Eylül 2020 tarihinde kura töreni yapılacaktır.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

Üniversitesi sürekli işçi alımı ilanıda hasta bakım ve temizlik kadrosunda kadın ya da erkek 58 personel alımı yapılacak. Kadın adayların 28 kontenjan ayrılmıştır. Başvurular İŞKUR üzerinden ilan açıklanmasından itibaren 5 gün içerisinde yapılacaktır. Adaylar 60 gün süre deneme ye tabi tutulacaklardır. İstenilen özel şartlara göre ortaöğretim kurumlarına hasta ve yaşlı bakım hizmetleri alanında engelli hasta ve yaşlı bakımı dallarından yada Sağlık Hizmetleri alanında ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı sağlık bakım teknisyeni dallarını birinden mezun olmak gerekmektedir. 18 yaşını doldurmuş adayların en fazla 30 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Vardiyalı çalışmalarına engel herhangi bir sorun olmaması, iç ve dış mekana çalışmalarına engel durumun olmaması gerekmektedir.

İLAN KILAVUZU

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim