Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi  personel alımı için ilan yayımladı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi  bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B personel alımı gerçekleşdir. Sözleşmeli personel alımı için 2020 yılı KPSS Puanı kullanılacak olup, değerlendirmelerde de KPSS puanı kullanılacaktır.

Başvuru Kontenjan Bilgisi Nedir?

Üniversiteye Koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağı bildirildi. Buna göre Lisans mezunu adaylar içerisinden 5 kişilik Erkek Koruma ve Güvenlik Görvlisi alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Başvurularda genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Öte yandan pozisyonun gerektirdiği nitelikler aranacak. Buna göre mesleki nitelikler;

- Üniversitelerin Lisans programlarından mezun olmak,

- İlana son başvuru tarihi; yerleşen adaylar için ise ibraz tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak - 10.06.2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10’uncu maddesinde yer alan şartları taşımak,

- Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak,

- Koruma ve Güvenlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı bulunmamak, bedensel engelli olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, yüz çehresinde sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak, (Atamaya hak kazanma durumunda tam teşekküllü hastaneden heyet raporu istenecektir.)

- Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak,

- 170 cm’den kısa olmamak,

- Belgelendirmek kaydıyla beden kitle endeksi 18,00 (dahil) ile 28,00 (dahil) arasında olmak, - 19.09.1987 ve sonrası doğumlu olmak, - 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 65 puan almış olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları 5 Eyllül 2022 tarihi ile ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Başvuru için en geç 19 Eyllü 2022 tarihine kadar süre verilmiştir. Adaylar başvurularını son başvuru tarihine kadar Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına (Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Merkez Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı, Merkez/KIRŞEHİR) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. 

İLANIN TAM METNİ