İstanbul'a halen yapımı devam etmekte ve her gün binlerce iş makinesi ile bitimine adım adım yaklaşılan üçüncü havalimanı Türkiye başta olmak üzere tüm Avrupa basınının her geçen gün gündemine gelmeye devam etmekte olup Türkiye'nin havaalanı seferlerinin kalbinin burada atması bekleniyor.

Üçüncü havalimanında bilindiği üzere yüz binlerce personel görev yapacaktır. Bunların en başında güvenlik görevlileri olacak. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ilana göre üçüncü havalimanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki kimler başvurabilecek ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

İstanbul'da 29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan güvenlik görevlisi iş ilanı için 3 bin 500 kişi alınacaktır. Peki ilan detayları nedir? Buna göre 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, Tercihen 35 yaşını geçmemiş, Boy kilo orantısı, Tercihen askerlik hizmetini tamamlamış, Diksiyonu düzgün, Sözlü iletişim kabiliyeti yüksek ve Vardiyalı çalışabilecek şartları aranmaktadır. Adaylara lojman imkanı, yemek, servis ve dolgun ücret verilecektir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Üçüncü havalimanı bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların ne yapması gerekiyor? Buna göre adayların https://goo.gl/iwuJkM linkini kopyalaması tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git tuşu yani entere basarak başvuru sayfasına ulaşması ardından müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim