İŞKUR resmi internet üzerinden yapılacak olan güvenlik pesoneli alım ilanına göre Türkiye geneli güvenlik personeli iş ilanlarını sizler ile buluşturduk. İŞKUR resmi sayfası üzerinden yayımlanan başvuru ilanlarına göre 60 binden daha fazla kurumda geçerli olan ilanlar sizlerin başvuru şartlarına uymuş olmanız taktirinde başvuru yapabileceğiniz iş ilanları mevcuttur. İŞKUR üzerinde geçerli olucak olan personel ilanları için toplamda 1.416 güvenlik personeli alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır.

Genel Başvuru Şartları

Türkiye geneli yapılacak olan başvurularda belirlenen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, silahlı ya da silahsız özel güvenlik sertifikası barındırmak, adli sicilinin temiz olması, adli soruşturmadan olumlu puan almış olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, istenilen derecede mezuniyet belgesine sahip olmak, istenilen özel başvuru şartlarını sağlıyor olmak" adaylardan istenilen genel başvuru şartlarındandır. 

Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR tarafından yapılacak olan başvurular için internet adres çubuğuna " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 " adresini yazarak istediğiniz ilin Güvenlik Persoenli alımlarını filtreleyebilirsiniz. 

Editör: TE Bilisim