Türkiye’nin birçok farklı bölgelerinde güvenlik görevlisi alımları yapılıyor. Kamu ve kuruluşlarda kendilerine  yer bulamayan güvenlik görevlileri  için özel şirketler  silahlı  ve Silahsız güvenlik görevlisi alım ilanları yayımladılar.

Birçok güvenlik sertifikası dağıtan kurslara giderek silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi sertifikası alarak iş bulma hayalleriyle KPSS sınavına giren binlerce kişinin beklediği memur olma hayalleri her ne kadar gerçekleşmesi de, büyüyen yapılarını her geçen gün bir kademe daha ileriye taşıyan Holdingler, Fabrikalar gibi işverenler bünyelerindeki güvenlik görevlisi açıklarını kapatmak adına alımlar yapmaya başladı.

Özel şirketler, fabrikalar, holdingler gibi kurumlar tarafından verilen güvenlik görevlisi alım ilanlarına kimler başvuruda bulunabilir? Güvenlik görevlisi alımlarında hangi şartlar ve nitelikler aranmakta? Hagi şehirlere alımlar yapılacak? Özel kurumlar tarafından başlatılan güvenlik görevlisi alımı ilanlarını dair bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

İstanbul, Bursa, Muğla, Ankara, izmir, Kocaeli,Çanakkale,Eskişehir,Yalova, Tekirdağ,Düzce,Yalova başta olmak üzere bir çok şehirde güvenlik görevlisi alımları gerçekleşmeye devam ediyor.

Özel firmalar tarafından açıklanan güvenlik görevlisi alım ilanında öncelikli olarak en az lise mezunu olma şartı aranmaktadır. Bazı firmalar iş başvurusunda Minimum 3 yıl deneyim istese de, bazı firmalar ise bu tür özellik niteliği aramaktadır. Özel güvenlik alım ilanlarında 25-35 yaş sınırlaması bazı firmalarca getirilmiştir. Açıklanan bu ilanlara başvuruda bulunacak olan adaylar için esnek çalışma saatlerinin de uyumlu olması niteliği aranan şartlar arasında olup, ayrıca silahlı güvenlik sertifikasına da sahip olan adaylar bu ilanlara başvuruda bulunabilecekler

Güvenlik Görevlisi Alım Detayları: http://www.kariyer.net/is-ilanlari/isci#&lpst=7&kw=güvenlik görevlisi
Editör: TE Bilisim