Ülkemizin dört bir yanında hizmetlerine devam etmekte olan özel firmalar açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedi.r Özel sektör firmalarının güvenlik görevlisi alımı ilanları resmi internet sitesi, İŞKUR ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

İŞKUR'da en çok rağbet gören kadrolar arasında yer alan güvenlik görevlisi kadrosuna bakıldığında toplam 4 bin 447 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve güvenlik görevlisi ilanı için aranan şartlar nedir, nasıl başvuru yapılır.

ALIM YAPACAK FİRMALAR

Türkiye geneli toplam 4 bin 447 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Pek ihangi firmalar güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

Elvan Gıda San ve Tic.A.Ş
Sinpaş Holding
Süzer Holding A.Ş.
Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.
ASSİST
Hedef Güvenlik
Pal Güvenlik Hizmetleri Ltd Şti.
Mioro Hediyelik Eşya A.Ş.
Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri
LCWaikiki
TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.
Hayat Holding A.Ş.
Pronet

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar güvenlik görevlisi ilanı yayımlayan bazı firmalar arasında yer almaktadır. Peki aranacak şartlar nedir.

ARANAN ŞARTLAR

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Sağlık sorunu olmamak
En az lise mezunu olmak
Boy kilo yeterli düzeyde olmak
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilir olmak

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen şartlar firmalar tarafından genel olarak aranmakta olan şartlar arasında yer almaktadır. Peki başvurular nasıl yapılmaktadır. Aşağıda belirtilen linkleri takip edecek olan adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/iP5igu
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

Editör: TE Bilisim