Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü güvenlik görevlisi alımı hakkında duyuru yayımladı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine atamasını yaptığı 59 Koruma ve Güvenlik görevlisi için belge teslimi hakkında duyuru yayımladı. 

Söz konusu duyuru ile ataması yapılan adayların belge teslim tarihleri değişti.

59 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak!

Daha önce Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olan ilan ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Antalya, İstanbul, Kayseri, Samsun, Sivas, Trabzon, Yozgat Edirne, Elazığ, Şanlıurfa illerinde olmak üzere 59 kişilik kadro ile Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak.

Belge Teslim Süresi Uzatıldı!

04/01/2023 tarihli duyurumuzda; Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak amacıyla alınacak Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına asil olarak yerleşmeye hak kazanan adayların, atanmaya esas evrakları 05/01/2023 - 23/01/2023 tarihleri arasında (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr) internet adresi üzerinden elektronik ortama aktarmaları gerektiği belirtilmişti. Ancak, söz konusu adaylardan bir kısmının atanma için gerekli olan evrakları tamamlamada yaşadıkları sorunlar nedeniyle başvuru yapamadıkları tespit edildiğinden evrak teslim süresi 15/02/2023 tarihi saat:23:59 'a kadar uzatılmıştır.

Bu sürenin bitiminde atama için gerekli olan evrakları sisteme yüklemeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacak ve yerlerine yedek olarak belirlenen adaylar atanacaktır.

İlanen duyurulur. 23/01/2023