Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise ve Ön Lisans mezunlarından alım gerçekleştiriyor. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilan için başvurularda sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgileri kullanabilecekler. Başvuru yapmış olanlar ise Sonuçlar ve KPSS puanları hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

17 Şehir'de 59 Personel Alımı Yapılacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Antalya, İstanbul, Kayseri, Samsun, Sivas, Trabzon, Yozgat Edirne, Elazığ, Şanlıurfa illerinde olmak üzere 59 kişilik kadro ile Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Söz konusu alımlarI Kadın Erkek adaylardan olmak üzere 37 Ön Lisans mezunu ve 22 Lise mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek.

Başvurular Sona Eriyor!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuruları 26 Aralık 2022 tarihi ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece 31 Aralık 2022 mesai sati bitimine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Bilgisi ve Kontenjan dağılımı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/guvenlik-gorevlisi-alimi/tapu-ve-kadastro-59-koruma-ve-guvenlik-gorevlisi-alim-ilani-lise-h43374.html

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları Nedir?

Genel olarak adaylardan " TürkiyeCumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " şartları aranacak.

Ayrıca Özel Olarak ise,

  • Ön lisans mezunları için; 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P93), ortaöğretim mezunları için ise; 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS-P94) puan türünden geçerli bir KPSS puanı almış olmak.
  • En az lise veya dengi okul mezunu olmak.
  • Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. (Özel güvenlik görevlisi kartına sahip olmayan adayların başvurusu kesinlikle geçersiz sayılacaktır.)
  • İlanda belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş ve 31 yaşından gün almamış olmak. e) Gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,
  • Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak

BAŞVURU SONUÇ VE KPSS TABAN PUAN BİLGSİ BURADA

Editör: TE Bilisim