MSİ Kamu Personeli alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Hala başvuru süreci devam eden ilan için en az lise mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı yapılacak. 

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığıbünyesindeki eksikliği giderebilmek için Sözleşmeli olarak 4/B personel alımı yapılacak. Alımlar Başkanlığın güvenliğini sağlamak amacı ile gerçekleştirilecek olup Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapılacak. Personel alımı için başvurular devam edecek olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

30 Kamu Personeli Alımı Başvuruları Devam Ediyor!

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları için süreç 9 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Mart 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapacak adaylar belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda başvuru yapacak adaylar başvurularını e-Devlet şifresi ile Elektronik ortamda yapılacak. Bu kapsamda aşağıdaki başvuru ekranını kullanabilirsiniz.

BAŞVURU EKRANI BURADA

MSİ Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Milli Saraylar İdaresi personel alımları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Bu yönde Lise mezunu 10, Ön Lisans mezunu 10 ve Lisans mezunu 10 olmak üzere toplamda 30 kişilik kadro için Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak.

KPSS ve Sözlü Sınav ile Değerlendirme Yapılacak!

Milli Saraylar İdaresine güvenlik görevlisi alımı için Adaylardan KPSS puan şartı aranacak. 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavında Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan şartı istenecek olup değerlendirmelerde KPSS Puanı ile ve sonrasında başarıya göre sözlü sınav ile değerlendirme gerçekleştirilecek.

Başvuru Şartları Nedir?

  • Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak,
  • 2020 veya 2021 KPSS'den mezuniyetine göre en az 60 puan almış olmak,
  • Özel Güvenlik Görevlisi Sağlık şartlrında belirtilen özel güvenlik sağlık niteliklrini sağlıyor olmak,
  • Son Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, 
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Silahlı Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak veya Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına sahip olmak veya bu belgeler için ilgili kurumlara başvuruda bulunmuş olmak,
  • Daha önce MSİ tarafından yapılan sınava katılıpta sözlü sınav aşamasında elenmemiş olmak,

şartı aranacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim