MSB ( Milli Savunma Bakanlığı ) İşçi Alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt ikmal ve NATO POL Tesisleri işletme Başkanlığı taşra teşkilatınnda görevlendirmek üzere 94 kadrolu işçi alımı yapacak. Adaylardan başvuru için istenen nitelikler ve belgeler açıklandı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan aranan nitelikler nedir?

25 ŞEHİRDE ALIM YAPILACAK!

  1. Adana 2
  2. Ankara 3
  3. Antalya 5
  4. Balıkesir 4
  5. Batman 2
  6. Bilecik 2
  7. Burdur 3
  8. Bursa 6
  9. Çanakkale 2
  10. Diyarbakır
  11. Elazığ 1
  12. Erzincan 2
  13. Eskişehir 4
  14. Hatay 7
  15. Mersin 3
  16. İstanbul 7
  17. İzmir 6
  18. Kayseri 1
  19. Kocaeli 6
  20. Malatya 2
  21. Manisa 6
  22. Kahramanmaraş 4
  23. Osmaniye 6
  24. Sakarya 5
  25. Tekirdağ 4

KADRO DETAYI NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı Güvenlik ve Koruma Hizmetleri sınıfında 94 kişilik boş kadrosu le yukarıdaki şehirlerde Silahlı Güvenlik Görevlisi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

MSB adaylardan genel olarak " Kamusal haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Daha önce görev yapılan kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak" gibi şartlar aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1) Başvurunun son tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 33 yaşından gün almamış olmak,

2) Başvurunun son tarihi itibarıyla lise veya dengi bir okuldan ya da bir önlisans programından mezun olmak,

3) Başvurunun son tarihi itibarıyla 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik belgesine sahip olmak,

4) Bedenen ve sıhhen yerleşim yerleri dışında ve açık arazi koşullarında gece-gündüz çalışmaya elverişli olmak,

5) Erkek adaylarda en az 170 cm, kadın adaylarda en az 160 cm boyunda olmak ve boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 10 kilodan fazla yahut 15 kilodan az olmamak,

6) Silahlı özel güvenlik görevlisi olarak görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak,

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

MSB Akaryakıt ikmal ve NATO POL Tesisleri işletme Başkanlığı bünyesine alacağı personel adayları için başvuruları 21 Eylül 2020 tarihi itibari ile aşmaya başlayacak. Başvurular İŞKUR aracılığı ile elektronik ortamda yapılacağından en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ