Milli Saraylar İdaresi personel alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu ilana göre Milli Saraylar İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu 30 kamu personeli alımı ilanı yayımlandı. 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar İstanbul ili için geçerli olup lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Milli Saraylar İdaresi 10 Lise, 10 Ön Lisans ve 10 Lisans mezunu koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağını bildirdi. Kontenjan dağılımına göre adaylara hem KPSS değerlendirmesi hem de sözlü sınav yapılacak. İşte kontenjan dağılımı:

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

İlan resmen yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır Söz konusu ilan Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinde yayımlanarak başvurular 9 Mart 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Mart 2022 tarihine kadar başvuruların alınmış olması gereklidir. Başvurular sadece e-Devlet şifresi ile gerçekleştirilecek olup aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz.

BAŞVURU EKRANI BURADA

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Milli Saraylar İdaresine personel alımı için adaylar başvurularını 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında gerçekleştirilecek. Ayrıca, adayların belirtilen KPSS ve eğitim niteliklerini sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Öte yandan adayların 10/6/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10 uncu maddesinde belirtiler şartlar ile “Özel Güvenlik Görevlileri Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen sağlık şartlarına sahip olmaları gerekmektedir.

Yaş Şartı: Başvuru tarihi itibari ile yani 9 mart 2022 tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

Eğitim Şartı: En az lise mezunu veya herhangi bir ön lisans veya lisans programından mezun olmuş olmak.

KPSS şartı: KPSS için hem 2020 hem de 2021 yılı geçerli olacak. Buna göre ÖSYM tarafından yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Belge Şartı: Silahlı Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak veya Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına sahip olmak veya bu belgeler için ilgili kurumlara başvuruda bulunmuş olmak.

BAŞVURU KILAVUZU BURADA

6632 TL Maaş Verilecek!

SÖZLEŞME ÜCRETİ 5.923,24-TL

BRÜT TUTAR 7.824,46-TL

NET TUTAR 6.632,73-TL

Yukarıda belirtilen Sözleşmeli Personel pozisyonlarına ilişkin brüt ücretlere her yıl için memur maaşlarına yapılan zam oranında artış yapılacaktır.

Aile Yardımı ve Çocuk Yardımı parası hesaplamaya dâhil edilmemiştir.

Kıdem Yılı olarak 5 yıldan az olanlar dikkate alınmıştır.* SGK Prim Matrahı üzerinden BES kesintisi yapılmıştır.

Editör: TE Bilisim