Milli Eğitim Bakanlığı 2022 Yılı Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilanlar ile 60 Bin Temizlik Görevlisi alımı yapıldı. Bu yönde Adayların beklediği Okullara PerSOnel Alımı kapsamında Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı ilanı unutuldu mu? Alımlar hangi şartlarda gerçekleştirilecek? Tüm bilmeniz gerekenleri İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

2022 Yılı Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak için Temizlik Görevlisi alımları gerçekleştirdi. 81 Şehirde olmak üzere MEB 60 bin Temizlik görevlisi aldı. Öte yandan yapılan açıklamalarda Okulların güvenliğinin sağlanması adına Güvenlik Görevlisi alımı yapılacağı da bildirilmişti.

Herkesin beklediği Güvenlik alımı ilanı henüz yayımlanmadı. Ancak çıkan haberlere göre Okullara güvenlik görevlisi alımı ilanı yayımlanacak. 

Adayların beklentisi nedir? BEKLENTİLERİ YORUMLARA YAZINIZ!

Kadrolu Alım Bekleniyor!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan Güvenlik Görevlisi Alımı için alımların Kadrolu olarak yapılması bekleniyor. Bildiğiniz gibi Toplum Yararı Programları kapsamında alınan personeller Geçici süreli olarak görev yapmaktadırlar. 

Bu kapsamda alımların kadrolu olarak yapılması bekleniyor.

MEB Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı 60 bin Güvenlik Görevlisi alımı için süreç devam ediyor. Henüz ilan tarihi hakkında bir bilgi gelmedi. Ancak Eylül sonu veya Ekim ayında bu konu hakkında bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Kadrolu veya TYP Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları Nelerdir?

Okullara Güvenlik Görevlisi alımları kadrolu yapılacak sa en az lise mezunu başvuru alınacaktır. Bu kapsamda adayların 5188 sayılı kanundaki şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Ayrıca ÖGG kimliK kartına sahip olmak zorunludur.

TYP kapsamında alımlarda ise Herhangi bir eğitim şartı bulunmayacaktır.

İLANDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim