Bankaların güvenlik görevlisi sınavlarına başvurular devam ediyor. İŞKUR üzerinden, ve kariyer ilan siteleri üzerinden ya da kurumların insan kaynakları portalı üzerinden silahlı ya da silahsız olarak istihdam edilmek üzere güvenlik personeli alımları devam ediyor. Adayların bu başvurulara başvuru yapabilmeleri için bazı genel başvuru şartları aranıyor.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları, 5188 sayılı Kanunda belirtilen şartlara uygun olarak alınmış güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak istenilmektedir. Erkek ve kadın adayların fiziki şartlarda boy ile kilo arasında orantılı olmak, boy şartında erkek adaylar 170 cm kadın adaylar 165 cm'den kısa olmamak fiziki şartları aranır. Yaş şartında 18 yaşını tamamlamış ve 19 yaşından gün almış olmak, eğitim seviyesine en az lise mezunu olmak, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmamak ve vardiyalı çalışmaya uygun olmak şartları aranmaktadır.

İGA HAVALİMANI GÜVENLİK PERSONELİ;

İstanbul Havalimanı 29 Ekim tarihinde seferlerine başlamasının ardından ihtiyaç bulunan kadrolardaki alımları arttırdı. Bu kadrolardan bir tanesi de özel güvenlikçi alımı! 3 Bin 50 kişi İGA güvenlik birimlerinde görevlendirilecek. İGA yaş artında 35 yaşını geçmemiş adayların başvurularını kabul edecek. Bilindiği gibi 2013 yılında başlanan İstanbul havalimanı 2018 yılında kısa bir süre içerisinde tamamlanarak faaliyetlerine başladı ve 25 yıl süre ile işletim hakkı devam edecek. Alım yapılacak personellerde 25 yıl süre ile çalıştırılacaklar.

İlanlara erişmek için tıklayın

BANKALARA GÜVENLİKÇİ ALIMI

İş Bankasına yapılacak sınav ile lise mezunu banka güvenlik görevlisi alınacak. başvurular 9 Kasım tarihi saat 12:00'a kadar devam edecek olan başvurularının ardından 15 Kasım'da İstanbul ilinde yazılı sınava katılacaklar. Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar daha sonra ilan edilecek. 15 Kasım tarihi itibari ile askerliğini tamamlamış olan adayların yaş olarak 15 Kasım 1990 ve sonrası dünyaya gelmiş olmak istenilmektedir.

İlanlara erişmek için tıklayın

İŞKUR ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİ ALIMI;

İŞKUR üzerinden firmaların güvenlik birimlerinde Güvenlik amiri sorumlusu, güvenlik görevlisi, (silahlı-silahsız) 1256 kişi alınacak. Adaylar başvurularını internet üzerinden yapabilecek. Alım yapan firmaların başvuru şartları ilanlarda farklılık gösterebilir. 

1256 kişilik alım İlanlarına erişmek için: https://goo.gl/j8AZWw

İŞİN OLSA