Bakanlıklar başta olmak üzere pek çok kamu kurum ve kuruluşu resmi internet sitesi aracılığı ile 2017 yılına yönelik performans programları hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Yayımlanan performans programlarına bakıldığında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 2 bin 850 güvenlik görevlisi alımı yapacağı görülmektedir.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 2017 yılı performans programında kurumun 2017 yılında 3 bin 150 memur personel alımı yapacağı öğrenilirken alınacak olan 3 bin 150 personelin 2 bin 850'si güvenlik görevlisi olarak istihdam edecek.

Alımlar Ne Zaman Yapılır?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde 2017 yılına ait performans programını yayımladı ve toplam 2 bin 850 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki bu alımlar ne zaman gerçekleştirilir?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan performans programında 2 bin 850 güvenlik görevlisi alımına ilişkin bilgi bulunduğundan dolayı alımların kesin olarak yapılacağı düşünülmektedir.

Ancak alımların ne zaman yapılacağına yönelik henüz net bir tarih belli değil. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü 2 bin 850 güvenlik görevlisi alımını aralıklarla yapması beklenmekte olup yıl sonuna kadar aralıklarla alım ilanlarının yayımlanması bekleniyor. Güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlandıkça sizleri bilgilendireceğiz.
Editör: TE Bilisim