Mayıs ayının ikinci haftasında kamu kurumlarına ilişkin personel alım haberleri gelmeye devam ediyor. Yayınlanan yeni ilanlar arasında Kayseri Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda yer almakta olup bu kapsamda kurum üniversite hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere kadın ve erkek güvenlik görevlisi alımı yapacağını açıklamıştır. İlgili ilan için en az lise mezunu adayların başvurabileceği de ifade edilmiş olup diğer alım şartlarına ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Kayseri Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda kadın erkek güvenlik görevlisi alımı için adayların sağlaması gereken özel başvuru şartları arasında 5188 Sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, temel eğitim sonrası çalışma süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması, kimlik kartı süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olması ve valiliklerce verilen özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması, 18 yaşını tamamlamış, 45 yaşından gün almamış olmak, İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinde son başvuru tarihi itibarıyla belirtilen bölümlerden mezun olmaları yada belirtilen bölümlere ilişkin istenilen belgelere sahip olmak ,herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak ve çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek şartları yer almaktadır.

Başvuru Şekli

2 kadın ve 13 erkek olmak üzere toplamda 15 güvenlik görevlisi alacak olan kurum tarafından yayınlanan ilan şartlarını sağlayan ve başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirecektir. Bu noktada https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden aşağıda yer alan ilan numaraları ile sorgulama yaparak ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirler.