İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımladı. Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul İstgüven İstanbul Güvenlik A.Ş. bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 144 kişilik boş kadro ile Güvenlik Görevlisi Alımı yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan İstgüven personel alımı detaylarını sizlerle haberimizde paylaşıyoruz.

KADRO BİLGİSİ:

Alım Yapacak Kurum: İstanbul İstgüven İstanbul Güvenlik

Açık İş Sayısı: 144

Meslek Adı: Özel Güvenlik Görevlisi

Niteliği: Daimi

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İBB ye bağlı olan İstgüben güvenlik görevlisi alımı için adaylardan, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri dair kanun 10. maddesindeki belirtilen şartlara haiz olmak, Valilik onaylı silahlı / Silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olmak, En az 1 yıl deneyim sahibi olmak, En az lise mezunu olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartlarını taşıyan Kadın veya Erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Güvenlik Görevlisi alımları için başvurular ilanın yayım tarihi olan 17 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 23 Eylül 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İnternet ortamında https://kariyer.ibb.istanbul/Genel_Basvuru adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim