Ülkemizin en büyük havalimanı olacak olan İstanbul'da yapımı devam eden 3. havalimanı sadece Türkiye'nin değil tüm dünya ülkelerinin gündemini kaplamış durumda. Buna göre devasa büyüklükte olacak İstanbul 3. havalimanı milyonlarca kişiyi taşıma kapasiteli olacak.

Bitmesi ve faaliyete geçmesi ile yüz binlerce kişiye istihdam verilecek olan İstanbul 3. havalimanına şimdiden güvenlik görevlisi alımı başvuruları başladı. Buna göre İstanbul'da yapımı devam eden ve 29 Ekim 2018 tarihinde açılması ön görülmekte olan 3. havalimanı için 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor ve başvurular halen devam ediyor. 

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından alımı yapılacak olan 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı için adaylardan hangi şartlar aranıyor? Buna göre en az lise mezunu olmak, güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, tecrübeli ya da tecrübesiz olmak, 35 yaşını geçmemiş olmak, boy kilo uygun olmak şartı aranmakta olup adaylara dolgun maaş, yemek ücreti, servis ve SGK desteği sağlanacak olup yine bay ve bayan adaylar için en fazla 4 kişilik kontenjanlı barınak imkanı da verielcektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İstanbul üçüncü havalimanında görev yapmak üzere toplam 3 bin 500 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adaylar başvurularını İGA Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi resmi sitesinden, ofislerinden ya da https://goo.gl/Cn7Gsv linkini takip ederek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir. Başvurular 29 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir.

Editör: TE Bilisim