Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumları ile özel sektör firmaları açık olduğunu tespit ettikleri kadrolar için iş ilanları yayımlamakta olup Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yayımlanan tüm güvenlik görevlisi alımı ilanlarını bir araya getirdik. 3 bin 694 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından özel sektör firmalarının duyurduğu güvenlik görevlisi alımlarına bakıldığında 3 bin 694 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? Adaylar başvurularını nasıl yapabilir? Tüm bilgileri www.isinolsa.com ekibi olarak sizler için paylaşıyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 3 bin 694 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Adayların güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, diksiyonu düzgün olmak, boy kilo orantılı olmak, tercihen vardiyalı çalışabilir olmak, mesleğini yapmakta sorun çıkartıcı sağlık sorunu olmamak gibi şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki adaylar İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi alımı iş ilanlarna nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPABİLİR?

Özel sektör firmalarının yayımlamış olduğu 3 bin 694 güvenlik görevlisi alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/yLGPtf linkini kopyalaması ve yapıştırması gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar tüm ilanları görüntüleyebilir ve istediği firma için başvurularını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim