Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumları ve özel sektör firmaları ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İlan edilen pozisyonlara bakıldığında Türkiye geneli yüz binlerce farklı pozisyon için personel, eleman alımının gerçekleştirildiği görülmektedir.

İŞKUR'da en çok rağbet gören kadro olan güvenlik görevlisi ilanlarına bakıldığında ise toplam 3 bin 950 kişilik güvenlik görevlisi alımının yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir nasıl başvuru yapılır, adayların ne yapması gerekmektedir.

ARANACAK ŞARTLAR

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Boy - kilo orantılı olmak
Sağlık sorunu bulunmuyor olmak
Diksiyonu yerinde olmak

BAŞVURULAR

Güvenlik görevlisi alımınlarına bakıldığında 3 bin 950 kişilik personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır ve detaylar nedir. Arkadaşlar bazı kişiler İŞKUR'a giderek 3 bin 950 güvenlik görevlisi alımı ilanına müracaat etmek istediğini belirtmektedir. Bu şekilde müracaat ettiğinizde İŞKUR'dan sizlere böyle bir ilanımız bulunmuyor. Dönüşün yapılacaktır.

Biz İşin Olsa ekibi olarak sizler için tüm Türkiye geneli güvenlik görevlisi alımlarına birleştirmekteyiz ve toplam 3 bin 950 kişilik ilanın olduğunu görmekteyiz. Yapmanız gereken İŞKUR'a giderek ilim için güvenlik görevlisi kadrolarına müracaat etmek istiyorum demeniz gerekmektedir. Yine İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan 3 bin 950 kişilik güvenlik görevlisi kadrosu için aşağıda ki linktende başvurularınızı yapabilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ