Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamu kurumları ve özel sektör firmaları açık pozisyonları için kamuoyuna çok sayıda personel alımı ilanları yayımlaya devam ediyor. İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir.

En çok rağbet görmekte olan kadrolardan olan güvenlik görevlisi alımı ilanlarına bakıldığında Türkiye geneli toplam 5 bin 100 kişilik güvenlk görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki güvnelik görevlisi alımı ilanına kimler müracaat edebilir, hangi firmalar alım yapıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel: 5 Bin 100
Alınacak Pozisyon: Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi

HANGİ FİRMALARA ALIM YAPIYOR

İŞKUR ilanlarına bakıldığında toplam 5 bin 100 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

TRVİP KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.MERKEZ
ICS ÖZEL GÜVENLİK KORUMA VE EĞİTİM HİZM LTD ŞTİ 
PRO-NAM GRUP ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. 
İZMİR MANİFATURA TUH.KAN.TOP.SİTESİ
TEPE SAVUNMA VE GÜVENLİK SİS.SAN.A.Ş.

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen firmalar başta çok sayıda farklı sektölerde hizmet vermekte olan firmalar güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. İlgili ilanlara müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linkler vasıtası ile ya da varsa illerinde alım İŞKUR merkezlerinden müracaat etmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ