Bilindiği gibi ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda pozisyon için personel alımları gerçekleştirmekte olup firmalar alım ilanlarını resmi internet sitelerinden duyurduğu gibi yine İŞKUR üzerinden de personel alımları yapılmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile en çok rağbet gören kadrolardan bir tanesi olan güvenlik görevlisi pozisyonu için personel alımlarına bakıldığında 3 bin kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilri ve detaylar nedir?

Alınacak Personel: 3 Bin
Alınacak Pozisyon: Güvenlik Görevlisi
Özel Sektör

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Güvenlik görevlisi alım ilanları İŞKUR aracılığı ile yayımlanmaya devam ediyor. Peki 3 bin kişilik alım ilanına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Boy - kilo orantılı
Sicili temiz olmak
Mesleğini yapmaya engel sağlık problemi olmamak

Yukarıda firmalar tarafından genel olarak aranmakta olan şartlar belirtilmiştir. Peki kimler nasıl başvuru yapılır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Alımlar İŞKUR üzerinden yapıldığı için adayların il İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine giderek ''ilim için güvenlik görevlisi alımı var mı?'' sorusu ile sorgulatma yaptırması gerekmektedir. Buradan çıkacak olan pozisyonlar için başvurular alındığı gibi yine adaylar;

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda yer alan linke girerek pozisyon için güvenlik görevlisi yazarak arama yaptıklarında karşılarına çıkan alım ilanlarına müracaat edebilirler.
Editör: TE Bilisim