Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile kamu ve özel sektör ilanları yayımlanmaya devam ediyor. İlanlar kuruluşlar tarafından hazırlanmakta olup yayımlanması için İŞKUR'a gönderilmekte ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna ilanlar ve ilgili pozisyonlar duyurulmaktadır.

En çok rağbet gören ve İşin Olsa ekibine adayların ulaşması üzerine güvenlik görevlisi kadrosu için özel haber üretilmiştir. Buna göre İŞKUR kaynaklarında Türkiye geneli silahlı ve silahsız olmak üzere toplam 3 bin 900 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılmaktadır.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel: 3 Bin 900
Alınacak Pozisyon: Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi

HANGİ FİRMALARA ALIM YAPIYOR

İşin Olsa ekibine adayların ulaşması ve İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre güvenlik görevlisi alımı hakkında bilgi istemesi üzerine bu özel içerik üretilmiştir. Peki İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi ilanları hangi firmalar aracılığı ile yayımlanmıştır. Hangi firmalar alım yapıyor.

TRVİP KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.MERKEZ
ICS ÖZEL GÜVENLİK KORUMA VE EĞİTİM HİZM LTD ŞTİ 
PRO-NAM GRUP ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. 
İZMİR MANİFATURA TUH.KAN.TOP.SİTESİ
TEPE SAVUNMA VE GÜVENLİK SİS.SAN.A.Ş.

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen firmalar başta çok sayıda farklı firma toplam 3 bin 900 güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. İlanlara müracaat için adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve illerinde alım varsa internet üzerinden ya da İŞKUR merkezlerinden başvuru yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim