Özel sektör kuruluşları için İŞKUR üzerinden personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Buna göre İŞKUR üzerinden pek çok sektör ve pozisyon için personel / eleman alım ilanları kamuoyuna duyurulmaktadır.

Faaliyetlerini gerçekleştirme devam etmekte olan kuruluşlar güvenlik görevlisi için personel alımı yapmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden en çok talep gören kadrolar arasında yer almakta olan güvenlik görevlisi pozisyonuna bakıldığında Türkiye geneli 2 bin 900 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR
Özel Sektör / Daimi
En Az Mezuniyet: Lise

KİMLER BAŞVURABİLİR


En az lise mezunu olmak
Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Boy - kilo ortantılı olmak
Sağlık sorunu olmamak
Sicili temiz olmak
Yukarıda yer almakta olan şartlar genel olarak güvenlik görevlisi alımı yapacak olan firmalar tarafından alınmaktadır. Alım yapacak olan firmalar Türkiye geneli özel sektör firmalarıdır. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir?



NASIL BAŞVURU YAPILIR

Güvenlik görevlisi ilanına başvurmak için adaylar illerinde ki İŞKUR'a giderek kendi şehirleri için güvenlik görevlisi alımının olup olmadığını sorgulatarak varsa müracaatlarını gerçekleştirebilir. Yine adaylar aşağıda ki linki takip ederek de güvenlik görevlisi alımına internet üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048
DİĞER GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim