Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alım ilanlarını firmalar genel olarak online iş ilanları siteleri ya da İŞKUR üzerinden yayımlamaktadır.

İŞKUR üzerinden en çok talep edilen pozisyonlar arasında yer alan güvenlik görevlisi alımına bakıldığında Türkiye geneli toplam 2 bin 700 kişilik güvenlik görevlisi personelinin alındığıgörülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir, detaylar nedir ve başvurular nasıl yapılır.

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR
Alım Yapan Kuruluşlar: Özel Sektör
En Az Mezuniyet: Lise



KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR


İŞKUR üzerinden 2 bin 700 kişilik güvenlik görevlisi alımının yapıldığı görülmektedir. Peki güvenlik görevlisi alımına kimler başvuru yapabilir.

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
Diksiyonu düzgün
Boy - Kilosu normal
Esnek çalışma saatlerine uyumlu
Yukarıda belirtilmiş olan şartlar genel olarak güvenlik görevlisi alımlarında aranmakta olan şartlardır. Adayların güvenlik görevlisi pozisyonları için mutlaka silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Güvenlik görevlisi alımına başvuru yapacak olan adayların illerinde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine giderek alımın olup olmadığını sorgulaması ya da aşağıda ki linki takip edecek olan adaylar hangi illerde hangi firmaların alım yaptığını sorgulayarak kendilerine uygun pozisyonlar için müracaatlarını aynı kanal üzerinden yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ