Ülkemizin en önemli kamu kuruluşları arasında yer alan ve bu sene işe yerleştirme konusunda rekorlara imza atan Türkiye İş Kurumu iş verenler ile iş arayanları bir araya getirmekte olup bizlerde İŞKUR'un ilanlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Buna göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile farklı illerde farklı firmalar için toplam 2 bin 322 güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Alımlar silahlı ve silahsız sınıflar için yapılacaktır. Peki adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor ve özel güvenlik görevlisi alımına başvurular nasıl yapılır?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile 2 bin 322 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki ilan detayları nedir buna göre adayların güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak (silahlı ya da silahsız), belirtilen en az mezuniyet düzeyinden mezun olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, akli dengesi yerinde olmak, bazı firmalar için vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak, boy kilo uyumlu olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 2 bin 322 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaatlarını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/2F9Fz8 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını bu link üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER GÜVENLİK GÖREVLİSİ İŞ İLANLARI BURADA