Ülkemizde işsizlik konusunda büyük çaba sarf eden hem kurumları içerisinde hemde sahada aktif olarak çalışma gösteren Türkiye İş Kurumu İŞKUR özel sektör ve kamu kurumlarının ilanlarını yayımlayarak başvuruları almaya devam ediyor ve İşin Olsa ekibi olarak bizlerde yayımlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarını birleştirdik.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden kamuoyuna yayımlanan güvenlik görevlisi ilanlarını İşin Olsa ekibi olarak birleştirdik. Buna göre farklı illerde görevlerini yerine getirmekte olan özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 2 bin 255 güvenlik görevlisi alımı yapıyor. Peki güvenlik görevlisi alımı ilanına adaylar nasıl başvuru yapacak ve detaylar nedir?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Güvenlik görevlisi alımı ilanına adayların başvuru yapabilmesi için bazı şartları yerine getirmesi gerekmektedir. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, kilo ve boy uyumlu olmak, sicili iş yapmaya elverişli olmak, sağlığı uyumlu olmak, bazı firmalar için gece ve gündüz vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilir olmak, iletişim becerileri güçlü olmak şartları aranmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 2 bin 255 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak? Buna göre öncelikle adayların https://goo.gl/PLB2tg linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak enter tuşuna basması gerekmektedir. Ardından adaylar ilgili forma ulaşarak gerekli müracaatlarını bu bölüm üzerinden gerçekleştirebilir.

DİĞER GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim