Malatya ilinde bulunan Doğanyol Kaymakamlığı bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre, Malatya Valiliği yazısına istinaden Doğanyol Kaymakamlığına 4 kişilik boşluk ile Güvenlik Korucusu alımı yapılacağı belirtildi. Alımı yapılacak Korucu adayları 4 farklı mahalleye dağıtılmış olup başvuru şartları ve diğer detayları İşin Olsa ekibi oalrak sizlere aktarıyoruz.

Doğanyol Kaymakamlığı 4 farklı mahalleye alım yapacak. Bu yönde, Damlı 1 kişi, Gevheruşağı 1 kişi, Gökçe 1 kişi ve Gümüşsu 1 kişi şeklinde dğaılım yapılıyor.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Doğanyol Kaymakamlığı korucu alımı için adaylardan, 30 yaşından büyük olmamak ( Ancak yeterli kadar başvuru yapılmazsa yaş şartı 40 a esnetilecektir ), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir siyasi parti üyeliği bulunmamak, Herhangi bir terör örgütü üyeliği bulunmamak, Askerliğini yapmış olmak, Sağlık açısından görevine engel olabilecek bir hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, En az Okuryazar olmak, Mahalle muhtarı ve ihtiyar heyeti harici seçimle gelen bir görevde bulunmamak ve Görevlendirileceği mahallede ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Güvenlik Korucusu alımı için başvuru süreci başlamış olup adaylar başvurularını en geç 31 mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular aşağıda sizlerle paylaşacağımız belgeler ile birlikte Doğanyol İlçe Jandarma Komutnalığına şahsen yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

Doğanyol kaymakamlığı adaylardan başvuru esnasında, Başvuru Dilekçesi, Tam Teşekküllü Sağlık Kurulunda nalınmış Sağlık sorunu olmadığına dair sağlık kurulu raporu, Adli sicil belgesi, Mahallede oturduğuna dair ikamet belgesi, Okur yazar olduğuna dair belge, Vukuatlı nüfus kayıt örneği, Nüfüs cüzdan fotokopisi, Askerlik terhis belgesi, 6 Adet vesikalık fotoğraf.

Ayrıca ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim