İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR'da yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İstanbul İSTGÜVEN bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi aımı yapılacak. Söz konusu ilana göre başvurular Ekim ayı içerisinde alınacaktır. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak?

Kontenjan Bilgisi Nedir?

İBB İstgüven personel alımı için Kadın Erkek adaylarda başvuru yapabilecek. Daimi süreli çalışma ile yapılacak başvurularda 100 kişilik kontenjan ile alım yapılacak. Söz konusu ilana Kadın ve Erkek adaylar başvuru yapabileceklerdir. 

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

İBB İSTGÜVEN personel alımı için adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirecekler. Buna göre adaylardan " 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanun 10. maddesindeki belirtilen şartları sağlıyor olmak, Valilik onaylı Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olmak, En az 1 yıl deneyim sahibi olan Kadın veya Erkek adaylar " başvuru yapabilecekler.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

İBB İSTGÜVEN personel alımı için başvurular 3 Ekim 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 7 Ekim 2022 tarihine kadar başvuru yapılacak. Başvurular sadece Online olarak İBB resmi internet adresi üzerinden aşağıdaki bağlantı sayesinde yapılacak.

Ayrıca başvuru esnasın da adaylardan herhangi bir belge istenmeyecek olup Başvuru esnasında Özgeçmiş oluşturarak başvuru yapılacak. Mülakat sonrası adaylara bilgi verilecektir.

BAŞVURU ADRESİ: https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

Editör: TE Bilisim