İŞKUR aracılığı ile personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 20 Ocak 2022 tarihi ile gelmiş olan ilana göre TUZYAP bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 115 kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını bildirdi. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve başvuru bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

115 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre TUZYAP bünyesine Kadın Erkek kontenjan boşluğu ile 12 Kadın Personel ve 103 Erkek personel alımı yapacak.

Başvuru Şartları Nedir?

TUZYAP alımını yapacağı güvenlik görevlisi adaylarından genel ve özel nitelikler talep edecek. Bu kapsamda genel olarak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- En az ilkokul mezunu olmak,

- Herhangi bir Sabıka Kaydı olmamak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 

- Herhangi bir İdeolojik faaliyetten Yasaklanmamış ve Hüküm giymemiş olmak,

- İstanbul Tuzla İlçesinde İkamet ediyor olmak şartları aranacak.

şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İBB TUZYAP personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 20 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular aşağıdaki belgelerle birlikte şahsen Evliye Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi No:17 Tuzla/ İstanbul adresine yapılacak.

Başvuru yapacak adaylar mutlaka, İşsağlığı ve Güvenliği Mevzuatına uygun sağlık raporu, Sabıka Kaydı Belgesi, Kimlik Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi ve Öğrenim Belgesi ile birlikte başvurular yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/52477/istanbul-tuz-yap-ins-yatirim-ve-pazarlama-a-s-28-01-2022.pdf