Türkiye geneli pek çok kurum kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Genel olarak alımlar güvenlik firmaları ile yapılıyor ve buralardan alınan işçiler kurumlarda istihdam ediyor olsa da bazı firmalar resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile güvenlik görevlisi alım ilanları yayımlamakta ve bireysel olarak başvuruları kabul edip buradan gelen başvuruları inceledikten sonra personel alımını gerçekleştirmektedir. Türkiye geneli kurumların yayımlamış olduğu ilanlara bakıldığında yüzlerce güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar güvenlik görevlisi alımı yapıyor?

Güvenlik Görevlisi Alımı Yapan Kuruluşlar

İş ilanları siteleri incelendiğinde yüzlerce güvenlik görevlisi alım ilanlarının olduğu görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar güvenlik görevlisi alımı yapıyor? Yayımlanan ilanlara göre;

E.N.A Tekstil Tic. ve San. A.Ş.
Kentsel Hizmetler Yapı ve İşletme San. Tic.A.Ş.
Özak Global Holding
Acıbadem Sağlık Grubu
İzmir Özel Türk Koleji
Kazancı Holding
APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş
İstanbul Aydın Üniversitesi
YILPORT Holding
Yeditepe Üniversitesi
Darüşşafaka Cemiyeti

Yukarıda belirtilen tüm kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere güvenlik görevlisi alımı yapmakta olup yine yüzlerce firma güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlamıştır. Aranan şartlar kurumlara göre değişmekte olup detayları öğrenmek ve başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=güvenlik görevlisi
Editör: TE Bilisim