Ülkemizde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Garanti Bankası kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alımlar Garanti Bankasının resmi interet sitesi aracılığı ile duyurulduğu gibi yine açık pozisyonlar Garanti Bankası tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmakta ve başvurular bu kanal üzerinden kabul edilmektedir.

Garanti Bankasının interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni yayımladığı ilanlara bakıldığında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere güvenlik görevlisi alımı yapacağı görülmektedir. Peki kimler başvurabilir? Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Kimler Başvuru Yapabilir

Garanti Bankası interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu alım ilanına kimler başvuru yapabilir? Başvuracak adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

En az lise mezunu olmak
Güvenlik görevlisi deneyiminiz varsa 28; yoksa 25 yaşını aşmadıysanız
Alarm ve Kontrol Merkezi Güvenlik Görevlisi için en az 1 yıl ilgili görevde deneyim sahibiyseniz ve iyi derecede ofis programları kullanabiliyorsanız,
Silahlı güvenlik sertifikasına sahipseniz,
Askerlik görevinizi tamamladıysanız,

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Garanti Bankası tarafından aranmakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/c01pzD