Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Güvenlik ihtiyacını karşılamak için kuurluşlar ilanlar yayımlamaktayken büyük firmalar ve pek çok firma güvenlik personel alımlarını şahıs başvuruları yerine güvenlik firmaları aracılığı ile karşılamaktadır. Firmaların bir bölümü ise güvenlik ihtiyacını bireysel başvurular ile kabul etmektedir. İnteraktif iş ilanlarının yayımlamış olduğu güvenlik personeli alımları incelendiğinde en az ilköğretim mezunu çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere güvenlik görevlisi alımı yapıyor.

Hangi Firmalar Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında en az ilköğretim mezunu yüzlerce güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kuruluşlar güvenlik görevlisi alımı yapacak.

Acıbadem Sağlık Grubu
Kiğılı Giyim Tic.A.Ş.
Arsan Kauçuk Plastik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş.
İstanbul Aydın Üniversitesi
Tam Plastik Ve Kalip San.
Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri
İzmir Özel Türk Koleji
Darüşşafaka Cemiyeti
YILPORT Holding

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere Türkiye geneli yüzlerce farklı firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu olmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapacak. Başvuru yapmak ve nitelikleri öğrenmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&pkw=güvenlik görevlisi