Faaliyetlerine devam eden firmalar bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları hakkında pek çok firma resmi internet sitesinden adayları bilgilendirirken bazı firmalar interaktif iş ilan sitelerini ya da İŞKUR'u kullanmaktadır. İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında 2 bin 700 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir.

İŞKUR aracılığı ile ilan yayımlayan yüzlerce firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu 2 bin 700 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek.

Alınacak Pozisyon: Güvenlik Görevlisi
Alınacak Personel Sayısı: 2 Bin 700

NASIL BAŞVURU YAPILACAK


İŞKUR aracılığı ile yayımlanmakta olan ilanlara bakıldığında 2 bin 700 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki müracaat etmek isteyen adaylar ne yapmalıdır?

Yurt genelinde çok sayıda personel alım ilanı yayımlanmış durumda adayların öncelikli olarak kendi illerinde ki İŞKUR şube ve merkezlerine giderek
''İlimde güvenlik görevlisi alım ilanı var mı?'' şeklinde sorgulatma yapması gerekmektedir. Akabinde çıkan tüm ilanlar için adaylar İŞKUR aracılığı ile müracaat yapabilir.

İNTERNETTEN BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

İŞKUR'a gidemeyen adaylar yine internet üzerinden de müracaatlarını gerçekleştirebilir.
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda ki linki takip edecek olan adaylar formda ki meslek bölümüne güvenlik görevlisi yazarak arama yaptığında yurt genelinde 2 bin 700 kişilik alımın yapıldığını görebilir. İstediği firma için adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilirler.