Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 2022 yılı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere sözleşmeli perosnel alımı yapacağını bildirmişti. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 66 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alacak. Farklı illerde bulunan birimlerde görevlendirmek üzere KPSS B Grubu puanı esas alınmak üzere 4/B sözleşmeli personel alımları Mülakat yapılmadan yapılacak!

Başvurular Sona Eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 66 personel alımı ilanını Ocak ayının ikinci haftası duyurmuş olup başvuru süreci 11 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Ocak 2022 tarihine kadar yapılması gereklidir. Henz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ilan detayına göre gerçekleştirebilirler.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 66 Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı 2022

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Bakanlık aldığı başvuruları KPSS Puanına göre değerlendirecek. Bildiğiniz gibi başvurular 2020 veya 2021 yıllarında yapılan KPSS puanı ile yapılmaktadır. Bu kapsamda, yapılan başvurular ele alınarak en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile belirlenecektir.

Değerlendirme sonucuna göre 66 Asil Aday ve198 Aday da yedek olarak belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

66 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvurularının 28 Ocak 2022 tarihi ile sona ermesinin ardından Atanmaya hak kazanan asil adaylar ile yedek adayların listesi, Kariyer Kapısı Platformu ve Bakanlığın www.csb.gov.tr internet adresinden eş zamanlı olarak duyurulacaktır. Sonuçların Şubat ayı ikinci haftasına kadar açıklanması bekleniyor.

Başvuru sonuçlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA