Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın ve Erkek adaylar içerisinden Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Bu yönde adaylardan aranan bazı niteliklerin taşınması durumunda başvurular kabul edilecek. Peki sonuçlar ne zaman açıklanır?

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Boğaziçi Üniversitesi 25 kişilik boş kadro ile 18 Erkek ve 7 Kadın olmak üzere 25 Koruma Memuru alımı yapılacak. Bu kapsamda adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Bunun dışında Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarından birinden mezun olmak, 2020 yılı KPSS'den P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 30 yaşını bitirmemiş olmak, Erkeklerde 170cm ve kadınlarda 165 cm boyundan kısa boylu olmamak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Üniversitenin personel alımı başvuruları 14 Temmuz 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 03 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

DEĞERLENDİRMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Boğaziçi Üniversitesine Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımları için değerlendirmeler KPSS puanı ile yapılacak. KPSS ile yapılacak başvurular değerlendirmeye alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puandan en düşük puana göre sıralama yapılacak.

Başvurular incelendikten sonra, adayların isimleri KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı adayların isim listesi www.boun.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Atanmaya hak kazanan adayların, sonuçların ilan edilmesinden itibaren 5 iş günü içerisinde istenilen belgeler ile Boğaziçi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu yönde sonuçlar 10 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASIINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA