Türkiye geneli faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu ve özel sektör kuruluşları açık olduğunu tespit ettikleri pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte ve ilgili personel alımı ilanları genel olarak Türkiye İş Kurumu ya da kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır.

Türkiye İş Kurumu ve kariyer siteleri tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında özel sektör firmalarının bin 746 güvenlik görevlisi alımı yaptığı görülmektedir. Alınacak olan güvenlik görevlisi personelleri silahlı ve silahsız olarak görev yapacaktır. Peki kimler başvuru yapabilir, başvurular nasıl yapılacak? Tüm detayları sizlere paylaşıyoruz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam bin 746 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki bu ilana kimler başvuru yapabilir? Buna göre adayların güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, boy kilo uyumlu olmak, sicili uygun olmak, sağlığı iş yapmaya elverişli olmak, yoğun tempoda çalışabilir olmak, vardiyalı sistemde görev yapabilir olmak gibi şartlara sahip olmak gerekmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Özel sektör firmaları bin 746 güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Buna göre İŞKUR aracılığı ile bin 522 ve kariyer siteleri aracılığı ile 224 kişilik güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. İŞKUR üzerinden başvuru yapmak için adayların https://goo.gl/cgT3DR linkini kopyalaması veya kariyer sitelerinden başvuru yapmak için adayların https://goo.gl/iMCL7U linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaat sayfasına ulaşması gerekmektedir.