İstanbul Pendik Belediyesi özel güvenlik personeli alımı yapacak.

Pendik Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre 19 Ekim tarihine kadar başvuruları devam edecek olan silahlı ve silahsız güvenlik görevlileri alınacak. Müracaatlar şahsen yapılması istenildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartlarında en az lise mezunu olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak, askerliğini tamamlamış olmak, esnek çalışma ve vardiyalı çalışmaya uygun olmak, takım çalışma uyumlu olmak, görevini sürdürmeye engel herhangi bir sağlık ve hastalık engelinin bulunmaması istenildi. Ayrıca adayların B sınıfı ehliyeti olması, Pendik ilçesinde ikamet etmeleri fiziki şartlarda tercihen 1,70 cm boyunda 70-90 kilo arasında olmaları istenildi.

İSTENİLEN BELGELER;

Müracaatlarda; fotoğraflı öz geçmiş formu, ikametgah, özel güvenlik sertifikası ya da yenileme belgesine ilişkin belge, kimlik fotokopisi, 1 adet fotoğraf, askerlik durumunu gösterir resmi belge ile birlikte şahsen başvuru yapılması gerekiyor. Ayrıca adayların güvenlik görevlisi kimliğinin 11 Ekim tarihinden önce alınmış olması gerekmektedir.

İlana erişmek için: https://goo.gl/T5NuYp

İŞİN OLSA