Batman Belediyesi personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan belediye Personel alımı ilanına göre Batman Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 70 kişilik boş kadro ile Personel alımı yapılacak. Alımlar Özel Güvenlik Görevlisi kadrosunda yapılacak olup Erkek veya Kadın adaylar başvuru yapabilecekler. Ayrıca alımlar sözlü sınav ile yapılacak olup mülakat aşamaları Boy ve Kilo ölçümü, Spor ve Kura çekimi ile yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Batman Belediyesi Güvenlik Görevlisi Alımı için adaylardan başvuru için, genel ve özel nitelikler aranacak. Bu kapsamda genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak" şartları aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Özel Güvenlik Görevlisi alımı için adaylardan özel olarak,

  • Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,
  • Silahlı veya Silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikasına sahip olmak,
  • En az Lise mezunu olmak,
  • Başvuru tarihi itibari ile 36 yaşından gün almamak,
  • Vardiyalı ve Dönüşümlü çalışmasına herhangi bir engel durumu olmamak,
  • Başvuru tarihi itibariyle Batman Merkez ve Merkeze bağlı köylerde son 6 aydır ikamet ediyor olmak,

şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Batman Belediyesi Güvenlik Görevlisi alımı için adaylar başvurularını 17 Mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 28 Mayıs 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını aşağıdaki belgeler ile birlikte belediye ye gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Batman Belediyesi personel alımı için adaylardan, Kimlik Fotokopisi, Başvuru Dilekçesi, Askerlik Durum Belgesi, İŞKUR iş arayan kaydı olmak, Sabıka Kaydı, Diploma Fotokopisi, Özel Güvenlik Sertifikası, İkametgah Belgesi ve Sağlık raporu ile başvuru yapılacaktır.

DİĞER BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

İLANIN DETAYLARI:

Editör: TE Bilisim